Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslorna nu i full dager

Förlöste dagarnas smärta
Blottlagdes känslorna i dager
Varje andetag får dom att vibrera
Så nästan äckligt tydlig
Äckligt tunn
Tråden är vi balanserar på genom livet

Smärtan visar också ensamheten
Vi alla föds till
Ingen kan bära någons börda

Känner alltmer
Vikten
Önskan
Att foga över tiden

Queen spelar
Who want`s to live forever
Känner tårar nedför kinden
Fullkomligen älskar dessa människor
Som förgyller, förändrar
Står upp, sticker ut
Med sin genialitet
Så många jag bara vill ta en picknick med

Under dessa dagar har jag tänkt mycket på dig
På dig min son
Den styrkan du visade och visar
När smärtan för mig var nästintill outhärdlig
Nu rinner dom salta tårarna in i munnen
När jag minns alla våra veckor då du låg med neddragen mössa
I fem dagar med cellgifter
Helt tyst
Du visste att jag fanns intill dig
Du visste att inget gick förbi farsan
Alla visste att till det rummet gick man inte in
Om man inte var påläst eller uppdaterad

Funderar mycket
Om din livssyn förändrades
Vad som är viktigt för dig
Du packar å svär på övervåningen
Du drar lördag
Andra säsongen i alperna
Du har provat dina två par nya skidor
Kläder sen i augusti
Pjäxorna är omformade
Du e taggad som för match
Brinner du
Brinner jag

Oftare frågar jag mig
Varför
Varför
Jag föddes
Med alla dessa känslor
Svårhanterliga
Konstnärliga
Uttrycksfulla
Till vems syfte
Mitt ?
Jag tog aldrig konstens bana fullt ut
Spilld mjölk
Men känslorna finns fullt ut
Varför




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-01-05 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP