Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1002.TRETONDEDAGEN...

...TRETONDEDAGEN...

Vem skall man DÖPA i våra
dagar?...OM...

DET BLIR ALDRIG
ALDRIGALDRIG SOM
FÖRUT=HOPP=KÄRLER
=OCH=TRO TILL*GUD*

som uttunades,utmattades
och dunstade bort...
från blodomloppet...
===
DET ÄR SVÅRT ATT TRO
OCH TUNGT ATT BÄRA RENA
KÄNSLOR TILL VÅR HERRE
GENOMLÅÅÅNG UTSTRÄCKT TID...

med sådana bariärer...AHA!
#en tjänst åt mig!
betalt för dig!#
===
###
*LJUSET* BLEKNAR
ÖVERSVÄMMAS varje gång...
###
linslusen#skvallerbyttan
olycksbringande#dubbelgångare
med mörk#H#mustash
dyker upp i rutan!!!###kbf
972.2022/08/26




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-06 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP