Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En enda punkt

Här står vi,
på varsin sida
av ett mindervärdeskomplex
du rider ditt,
det ger dig vind
och charm
jag vänder mitt
emot mig själv,
det blir en skärm,
ett pansar
men tillsammans
tar de ut varann,
full tomhet
i en enda punkt,
tänk bara
vilka världar
som kan öppnas
ur ingenting alls




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2023-01-07 16:06



Bookmark and Share


  Jenny Leine VIP
Det känns som min läsning hamnar lite på hal is, men jag tänker att det sker ett möte genom att inget möte sker. En möjlighet är bland många är att se texten som en allegori över en text. Snyggt hur som helst.
2023-01-15

    Sefarge VIP
Underbar dikt!
Med 4 sista
under-bara
rader!
;)
2023-01-13

    ej medlem längre
tänkte "Pansarsluten", av någon anledning.
2023-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP