Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alzheimer

 

Be mig inte minnas

bara sakta stryk,

med ömma fingrar 

över min hud.

 

För den minns dig

så tydligt,

och all den kärlek

du i livet gav.

 

Din röst tar mig tillbaka 

till den varma famn,

där jag är trygg

och känns igen.

 

Så be mig inte tala 

bara viska mjukt mitt namn,

för då vet jag att du är här

hos mig igen.

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-01-06 11:24



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Mycket finstämmigt
2023-01-08

  Ninananonia VIP
Så vackert skrivet...
2023-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP