Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julen

Nu är det jul
Välsignad av Gud
Kärlekens dag
Som gör oss glad
Hoppets ljus
Som gör oss ljuv
Gåvor i överflöd
Som ger oss fröjd
Hela familjen samlas
När den stora middagen nalkas
Flera munnar vattnas
När ingen maträtt fattas
Skinka, korv, ägg och köttbullar
Hör hur magarna kurra
Sedan delas ut färgglada klappar
Som barnen främst av alla aktar
Frid och fröjd
Julen gör oss nöjd




Bunden vers (Rim) av Filip Zetterlund VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2023-01-06 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP