Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Victoria lämnar Haga slott efter storbråket.

 

 

Länge leve yttrandefriheten även i vår gamle kung.
äntligen togs en sten bort från mitt hjärta, på 40 år svalde jag denna dum pling att Victoria inte är den legitima dottern utan den lilla flickan till en romer från Finland, något stämde dock inte då och nu...
Just nu lyssnade jag på radiostationsveteranen att han måste stoppa kungen från att uttrycka sig för kungahusets och Sveriges bästa.
Förlåt, julkalendertiteln kommer att tänka på....
”Prinsen som försvann!

Det var vänsterfeministregimen som tog bort Prins Filip från hans plats, jag läste på den tiden damtidningen som var en storskalig maskin för att förolämpa kronprinsen, de förklarade honom mentalt instabil tills nu tider kungen älskarinna Camilla sa att han var inte normal och passar inte som kung .
Men titta, pojken hade Gud på sin sida och han fick rättvisa, han har den vackraste frun i riket, den friskaste mamman till pojkar, 3 pojkar och en tjej på vägen önskar de i en harmonisk family.
och prins Filip är den skickligaste utövaren inom fartsport och armén. Ingen anklagar Victoria, men det är också en dygd av demokrati att uttrycka sig sin egen pappa varför och hur kommer det sig att hon växte upp i vida kjolars glans och arvtagare till något gyllene stol som inte tillhör henne enligt Rojalister !




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 131 gånger
Publicerad 2023-01-06 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP