Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sie. h... baby

Såg dig
låg där,

jävligt lobotomerad
du trodde på tomten med,

indoktrinerad
kände föraktet nära, toner,

dessa löjeväckande värderingar
att vara en medborgare i ett sammhällssystem vilket är en diktatur,

jag valde smärtan




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-06 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth