Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


rers pp den flrsta dkt jag publicerade hr


nr 1


du var en Flicka
En flicka äro du-ty en dag såg jag din kärlek-i en stank av tiden

Vi lever i samma helvete,känner stanken av döden susa genom vener utav kärlek-berusad poesi-magi?

vetskapen om det liv vi för väcker ett hat mot morgondagens tårar,dårar?patetiska svin,låtsashatet i din kärlek.drömmarna,din död,allt såg du i en bortglömd tår.vi fyller varandras hjärtan med hat och kärlek.smittar ljuset med mörker,värmer våra själar i en kraft av oförmågan att tillämpa kärleken i praktiken.

ditt huvud på en kudde-handen i min själ,sökande en trygghet bara jag kan ge-lukten av dina andetag i mina lungor.ännu en dag i tiden har vi sovit bort-förlorade i en dröm av abstinenta gudar.

dina ögon glänser utav blod i nattens mörker.för dig var livet kort.

vart har din ande bott innan jag tog den i besittning?omslödt med mitt vara-dödade dina sanningar,spydde i dina tankar,ville ha så mycket mer.och du vet detta!ändå kunde du ej stanna....


skrivet i ljuset av vår kärlek!





Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-06 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth