Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sista hopp jag bär

 

Skrinet jag öppnar

så länge dolt för världen

innehåller de tankar

jag aldrig hunnit tänka.

 

Jag spänner viljan inför dagen

för att öppna upp ditt hjärta

aldrig finns där en tanke

på att dränka

det sista hopp jag bär.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-06 18:33



Bookmark and Share


    Emmeline
Vackert
2023-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP