Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutfas



Vi är drabbade 
av ett flöde
elektriska energier
Tidens strängar vibrerar
Fysiken bekräftar
rörelsens allvar
Hoppets tid
är levande till slutet
Psykiska energifält
En fysisk ström
tömmer mig
på all kraft
Mental tid i ett mörker




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-06 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP