Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min svarta motorcykel


Vägen är lång
gasar,

känner kraften
vi kör ju mot evigheten nu,

hög som satan på horse
gasar,

full kontroll
jag kan leva,

vill
det är för satan ni som är psykopater,

trögskallarnas sammansvärjning
bestämd tid,

flyter nedåt början på en färd
lång natt,

vägarna är mina
en järnhäst vrålar fram i nattens begynnande kyla,

jag är hemma nu,

vi är fria




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-06 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth