Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bouqet Garni

Bouqet Garni

Bland manna och myller
Ett behagligt lugn i livet består
Vi lever och begrundar
Vi frodas i de Antikas spår
En tillbedjan av sol i ögats fest
Vi njuter kulinariskt som vi gör allra bäst
Betfåror fållas i djupet av satur blått stilla hav
Det vackra som naturen oss människor gav
Hemma lövklädda klokheter faller av
Friskhetens tidevarv i obönhörliga svar
Vanans makt att leva som de vanedjur vi är
Att ta till sig och leva ödmjukt som man lär
Du ser korallen kämpa idogt för sitt liv
Vem är den lyckliga som får sitt giv
En jordbundenhet av förvalta med förnuft
I den heta sommaren vi lever upp på nytt
Bouquet Garni fyller sinnen av dyraste valör
Ljuvliga minnen att vårda längs vägens åldrande favör, vi är ett eget land
Ljudande skratt att vårda med bästa vännen armkrokande hand i hand.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-09 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP