Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jävligt kalla tårar





Doftar höst svindelhjärta,
Låg en dröm,
unik neonkyss,


regnspelsstaden vet en dröm vi klarar,
din andedräkt i mina lungor där vi kysser tempelleran

ensamt regn,
en död poet som ropar hat inatt,

en kropp,
du låg min frid nära tidromansens drottningguld,

sa oss veta
leta

nära
en sekund

av fjärilsandetag i sprucket glas,
hjärta

förena nattens ljus,
skönjer

ännu saknad





Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-07 02:10



Bookmark and Share


  peter markurth
tack, sg en sådan då detta skrev.

2023-01-07

  Ninananonia VIP
Neonkyss låter vackert!
2023-01-07

  Ninananonia VIP
Mörkt och mörkare.. Kan det vara en mardröm?
2023-01-07
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth