Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
obs förväxla ej karaktärer och författare...


Ni får mig att spy...





Har sett en film, där var det rätta någon sorts truism, john wayne sköt de som förtjänat att dö, då jag ville göra det rätta fann jag mig bo i helvetet, jag kan ej döda, ty samvetet finns där sedan, ivägen för att leva med det rätta framför ögonen, tittar på kanylen, den ligger på bordet, snart blir allt bättre,två kabbar, pang, avser höra john wayne säga that will be the day sedan i en film förlängesedan, jag gråter inte längre, men jag längtar efter dig, kaske galenskapen närmar sig? låt den komma, ska bli skönt att slippa tänka på alla drömmar jag stulit, väntan driver mig till vansinne denna afton, universum stirrar blint på mina tankar, små reflektioner och självpåtagna martyrskap, min oärlighet, mitt hat, min fruktan inför kärleken, ingen fäster något avseende vid en dödens budbärare, jag tillverkade helvetet själv, och nu lever jag i detta, vilken egenart, ni får mig att spy.





Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 131 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-01-07 02:11



Bookmark and Share


  ¡se necesitan dos para bailar un tango!
tummen ner?

https://www.youtube.com/watch?v=5n1ETxqcsNY

den här får tom

psykpersonal

att noja ^___^

2023-01-07
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth