Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag bestämt mig för att inte låta de negativa tankarna förstöra ännu en dag, en månad ett år!!


Sväva du tanke bort över nejden

Sväva du tanke bort över nejden,
kanske finner du en plats att slå dig till ro.
Jag släpper dig fri ut i det blåa,
låt vinden föra dig dit där du hör hemma.

Du har funnits hos mig länge nu,
men vi trivs inte så bra ihop du och jag,
jag vill sova på natten och drömma,
du far runt som ett jehu och hittar på hyss.

Du bjuder in alla dina bundsförvanter
till festkollektiv i mitt så trötta sinne.
Jag vet du inte vill mig något illa,
men nu vill jag faktiskt bara få vila.

Jag har bestämt mig för att frige dig idag
låta dig känna att jag är stark och inte svag
du får fara dit du vill och kan kära tanke
för jag stänger nu porten in till tankebanken.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-01-07 09:17



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Tack för det fina ordet, tankebanken, jaa låter otroligt lockande att ta mig dit till banken för tanken - tack för inspirationen!
2023-01-07

  Solstrale VIP
Ja att slå igen den malande kvarnen, malandet som skvalar och ovett talar…

En bra text som precis ger igenkänning och reflektioner kring det som är viktigt här i livet!

Tack för du delade med dig!
2023-01-07

  Månfare VIP
Vackert och sårbart.
2023-01-07
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP