Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Falken flyger igen 13


Hållplatsblues

 

 

 

stinkande diesel

avgaser brummande motorer

ett blodrött paraply

 

 

@EFM

 




Bunden vers (Haiku) av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-01-07 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP