Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek inombords

Kärleken är mäktig och den klarar allt.
Aldrig är den jäktig, den gör inte halt
men finns överallt,
den kraft som är livets salt.

Kärleken inom oss längtar alltid ut.
Önskar släppas loss och ge till livets slut.
Lösa upp var knut,
allt med den är absolut.

Kärleken är störst!
av allt här i världen
gömd i varje bröst
hos alla som när den.

Allt bär den och hoppas var dag.
Den kan inte stoppas, dess lag;

Är att finnas till.
Inget ont den vill.
Att sig själv få ge
är dess grundidé

Den står inte still.
Kan allt utantill.
Dess kvalité
är att få oss att se
hur den växer
bara av att få ge.

Ingenting är mäktigare än den kraft
som gör hjärtat bräckligare om det haft
svårt att släppa in,
någon annan under sitt skinn.

Men kärleken kan tränga genom varje dörr.
Alla murar spränga inget blir som förr.
För inget större är,
än kraften som hjärtat bär.

Kärlek inombords
skapar alltid under.
Den ovan jord
finns med alla stunder.

Allt bär den och hoppas var dag.
Den kan inte stoppas, dess lag;

Är att finnas till.
Inget ont den vill.
Att sig själv få ge
är dess grundidé

Den står inte still.
Kan allt utantill.
Dess kvalité
är att få oss att se
hur den växer
bara av att få ge.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Camilla Heinonen VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2023-01-07 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP