Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Johannes Paulus II


Du tappre….

Du härliga ljus

din tappre vän

tapper i lidandet

sjunger ditt lov

vad vore jag utan

ditt härliga sken
en bruten spillra

ett inte något,

nu glädje av livet

vad jag vill leva!

Pris ske Herren!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 99 gånger
Publicerad 2023-01-08 02:00



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text som förmedlar ödmjukhet och tacksamhet.
2023-01-09

    Lena Staaf VIP
Vackert och förtröstansfullt!
2023-01-08

  Sparvögat VIP
Så vackert dina ord faller~
så fint…
2023-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy