Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hel

Behöver ingen tvillingsjäl,
den tiden är förbi.
Är trygg nog att ta befäl
för hur saker ska bli.

Söker inga själsfränder,
för känslan av ett vi.
Oavsett vem Gud sänder
är viljan alltid fri.

Tro att någon annan krävs
är ett bedrägeri.
Jag är hel hur än det grävs
i skikten inuti.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2023-01-08 06:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP