Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tjuv!

burrar upp mig
då jag får stånd

vill inte synas
men kan inte
låta bli

livet kunde varit
annorlunda
men nu är
det som det är

och en kille
köpte en iphone
och en android
av mig för 500 spänn
och har inte betalt
ett öre i vare sig
surf eller telefoni
på över 2 år




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-01-08 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP