Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En kväll i goda vänners lag ger mycket glädje


Tack för att ni kom

Det står en flaska på golvet
tömd och bortglömd?
Nej då
den tömdes igår, till smaklökars glädje
och många skratt,
under middagen vi hade tillsammans.

Min hemgjorda köttfärslimpa
med gräddsås lingonsylt och inlagd gurka,
ungsstekta tomater med vitlök och persilja,
till detta tarvades ett gott rose´vin
vilket också förhöjde smakerna på maten.
Tack för att ni kom, vi gör om det snart igen!


PS Flaskan och dess kompisar skall vandra vidare till sopsortering idag DS.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-08 09:11



Bookmark and Share


  den nakna poeten
det låter som en riktig festmåltid trevligt
2023-01-09
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP