Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1003.THE MOMENT...

"Whats New,HAMLET?"

"THE MOMENT"
***HAMLET OMELETTE
IS NEVER DEAD***
"IT FEELS CORRECT!"
:::::::::::::::
=VEM SOM KAN=
*NARCISSIM*

=ÖPPNA SIG=
=EGOTRIPP=

=MED ALLA MEDEL=
#STRIDSYXAN$$$#
:::::::::::::::
mot mängden
=vad är vanlig för $MIG$=
=onödigt för dig=
på vakt=farmaci=
vid dörren...

...MEN...
***MÄRKBART=VÄSAN***
TVINGAR ALL VÄRLDENS
TRYCK BÖRJA OM
SOM NOLLOR!
:::::::::::::::
LIVLIGA VIRUS
blåser bort dörrar,
fönstren,spalter...

av kannin politik,
GALNA PRISER
simmar med IS!I husen

värmeglöd i blodet
behölls av vännens
lurviga päls...kfb

===
väder är liksom
teaterföreställningar...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-08 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP