Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ers Helighet


kvinnans hela skapelse är helig
en man får aldrig någonsin förneka henne något























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-08 13:29



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:)
2023-01-08
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP