Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snö på väg att

 

"Farlig väg!"

"tidvis snö"

varnar datorns finska väderruta

 

snudd på björlingskt lyrisk

bjuds varningen på svenska:

"snö på väg att"

 

 

2023-01-08  18:03

 




Fri vers (Prosapoesi) av Minkki VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-01-08 17:05



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
jodu, såväl poetiskt finglidande ibland som akademiskt klumpiga ibland, kan väderrapporter låta..!
2023-01-08

  Gunwale VIP
Handlar det om något slags felöversättning?
2023-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP