Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


konsekvens av ambivalens

Jag lever i ambivalens,
en mental förgrening.
Det är en konsekvens
av min döds försening.

Tankarna vill olika,
dras åt varsitt håll.
Jag vill bara skrika,
har ingen kontroll.




Bunden vers (Rim) av nigrum anima
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-08 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nigrum anima
nigrum anima