Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

magiskt i en grå nyans

är grå okej?
okej, jag är grå

så missförstådd
nyansen
mittemellan

så rädd
att bara vara
ska leda kort

för svart och vit
minns man

mitt legacy
blir normalt

inte extravagant
som gatsbypartyn

eller smutsigt, fruktansvärt
blodigt
som franska revolutionen

det blir mer som en villa
vid en sjö

med en kolibri
och ett rådjur
vid tomtgränsen

när jag slår i tån
svär jag, helvettes jääävla skit

och när jag diskar
nynnar jag, nnnnaa nnaa naa

för misstag skräms ej

heller inte lycka

för de går ihop
tills den jag är
och den jag vill vara
gör kullerbyttor nedför backen

för att lekfullt sedan ligga
utmattade

ena huvet på magen

tittandes på stjärnfall
efter stjärnfall

för livet är magiskt

- magiskt i en grå nyans




Fri vers (Fri form) av Daphne VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-08 21:18



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Ja, gäller att få de där två till kompisar. Så de inte hatar varann.

Ibland höjer jag ljudet på bilstereon och skriker med tills jag blir hes, inte sjunger, det är nåt annat det.
2023-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Daphne
Daphne VIP