Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en sådan dag ...i april 2013 - Idag 2023 regnar det och råder vinterkulet väder, men när jag talade med dig min älskade idag sken solen inom hela mig ...


Solen skiner ...

... men vinden 
ännu lite kylig viner ...

Det känns
att det är vår
även om 
den känns lite svår ...

Du fattas mig!

Det blir liksom
lite lättare
med det allra mesta
när du som för mig är ämnad
är här hos mig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-01-09 04:14



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Man måste vara två
det är mycket bättre då
2023-01-09

  ¡se necesitan dos para bailar un tango!
ja, fåglarna kvittrade något vidunderlig i snåren igår! vilken show! är vi i norra brasilien egentligen? vart har våra årstider tagit vägen???
2023-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP