Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salamander

Atlas Atlas
Det slår gnistor
om din skog

Fångar din kraft
med ett rop

Det är bara jag
kvar nu mot
mångfalden




Fri vers av Lilla vän
Läst 57 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-09 07:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla vän
Lilla vän