Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titaners dans

Fullt ställ
Rå kväll
Vi hade is
och vind

Läppglans
Bra stance
Svettband

Hjärtvarm
kroppssnudd

Elektrisk
överföring

Du kom hem
- hem till mig
In till mig

Vi hade is
och vind




Fri vers (Fri form) av Lilla vän
Läst 73 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-09 07:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla vän
Lilla vän