Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hinder

Jag sitter här i mörkret
på andra sidan gränsen
det kan vara de sista
dagarna på jorden

Allting känns som
ett oöverstigligt hinder
kanske väntar jag bara
på att livet ska börja

Jag petar alltid i
såret som är mitt liv
kriget och döden
varför?




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-09 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP