Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lånar ett foto från pixabay


Gråare dagar blir vackra på sitt sätt

Åter en grå dag jag vaknar upp till , glädjen som jag hade inuti min kropp
har mattats av .
Jag finner ingen ork att göra något .
Andra dagar är bättre .
Tankarna far åt olika håll , det är min syster som jag saknar så mycket
att hjärtat vill brista .

Om ni har haft någon vän, syster , man eller sambo som gick bort skulle ni
veta hur det kan kännas.

Härom natten hade jag en mardröm där jag sprang och sprang till min
syster för att hjälpa henne . När jag närmade mig huset såg jag blodet i mitt
huvud. . och ville bara lägga mig ner och dö själv.

Älskade syster , varför varför . .

Jag sitter här i köket nu och tittar på alla mysiga bilder och platser vi
upplevde tillsammans. Skrattade åt olika hyss då vi gick i Stockholm .
Jag blundar och ser ditt glada skratt bubbla upp. .
Jag saknar dig så mycket av hela mitt hjärta.

Jag älskar dig!!






Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-09 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP