Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad I Hjärtat!

När jag ser på dig blir jag varm i mig
av att ha dig nära.
När du ler mot mig och du säger hej
känns allting så bra.

Varje stund vi får lämnar alltid spår
av minnen vi ska bära.
Fastän tiden går, våra hjärtan slår
såsom hjärtan ska.

Du är vännen som alla drömmer om.
Allt man kan begära.
När du ropar kom, blir jag glad inom
hjärtat att dig ha.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-09 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP