Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dödens Vind


Il vento della Morte

Att känna ett vapen
I nacken eller se en kniv

I ditt nära iris
Eller hosta tills

Det svartnar gör dig
Medveten om din dödlighet

Då känns din dödlighet och
Ångesten om att allt är över.




Fri vers av Federico Romano
Läst 140 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-01-09 18:21



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
denhär var bra!
2023-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano