Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mellan affirmation, drömmar, önskningar och verklighet ... såväl i april 2013 när detta flöde tidigare publicerades här som idag 2023 - om än känslan infinner sig mer när vi är ifrån varandra, min älskade som nu finns i mitt liv ...


Om jag bara tillåter mig själv ...

... att få vila ögonen 
en liten, liten stund ...

... Bara somna en pytte-blund ...

... så går tiden så mycket fortare
och det känns så mycket kortare
tills dess att jag kan få vakna igen
och kanske, kanske
med ett litet hopp om 
att få vakna med min älskade vän
vid min sida ...

... den jag när jag vilar ögonen
gång på gång efter annan
lika ständigt drömmer om ...

Den där jag tycker så
innerligt mycket om
älskar och bryr mig om ...

- Nej, nu tror jag det är hög tid
att somna om ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-09 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP