Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dagen eldar smärta bortom kyssar



Nattviolen spelar
i mitt hjärta

vågar


in

i

djupet


jag kysser dig
igen

kastar
dagen

ljus
eldar

smärta
bortom horisonten

kysser du min sanning,
nu

inatt
den rena

dina tårar nya
vandrar

in i min själ nu
tillsammans

kärlek
en snöviol

av papper

faller mjuk




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-09 18:58



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fin och smärtsam på en gång!
2023-01-09
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth