Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snart död

skynda på
med slutet
jag tyar
inte länge till
det känns
obehagligt
att bara leva
att känna
den iskalla
pusten mot
bröstet
det är inte
döden man räds
det är livet




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-01-10 09:30



Bookmark and Share


  AKT VIP
Sorgligt, men ack så kloka ord.
2023-01-10

  Lottie Ålhed VIP
Kloka slutrader i din dikt.
2023-01-10
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP