Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL YTTERMERA VISSO

Den stunden kommer. Någon rycker hastigt ur kontakten.
Man forslas bort förstås men slipper själv bekosta frakten.

Den dagen eller natten tages allt man har ifrån en.
Man mister allt man släpat på och även bostadslånen.

Därtill skall läggas att man avkläs alla ok och plikter.
En hög av aska återstår, dessutom dessa dikter.

Till yttermera visso skall dock tilläggas på toppen:
En människa är mycket mer än prylarna och kroppen.






Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-12 15:31



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Lättsamt och skickligt formulerad visdom om vår förgänglighet.
2023-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP