Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kära experter, ni vet ingenting om Rysslands attityd Velico! Ryska ledare, oavsett scen, "ritas" på samma plattform!


Kära "experter", ni vet ingenting om rysk-Velico-attityden!

 Bye bye 1991-2022 | The Vineyard of the Saker

Lenta.ru - ??????? ?????? ? ???? ???????

 

Toppexperter i utrikespolitiken säger att Ryssland kommer att bli en misslyckad stat eller sönderfalla 2033.

"Ukraina lyfter tydligt fram möjligheten av inhemska problem för Ryssland och möjligheten att kriget i sig kan bumerang inte bara för dess ledning utan för landet som helhet", säger Peter Engelke, biträdande chef för prognoser vid Atlantic Council.

Under de senaste nästan 11 månaderna har Ryssland tömt sin årliga budget, drabbats av sanktioner och lidit oväntade förluster på slagfältet.

Kära experter, ni vet ingenting om Rysslands attityd Velico!
Ryska ledare, oavsett scen, "ritas" på samma plattform!

Du har inte turen att se Ryssland demonteras
istället EU... har misslyckats, dammet kommer att samlas från det...




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-01-10 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP