Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsumtion

Att jaga vackra ting
är ett försök att mätta
den svältande best
som för alltid hungrar
efter en abstrakt känsla
av skönhet och sanning





Fri vers (Fri form) av Eros Elton VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-10 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eros Elton VIP