Noma.https://noma.dk/nomathreepointzero/
Nu har René Redzepi och hans team meddelat att "2025 kommer restaurangen att förvandlas till ett gigantiskt laboratorium — ett 'testkök'" för att utveckla nya smaker. Noma kommer att bli ett kulinariskt laboratorium på heltid och utveckla nya rätter och produkter för sin plattform för onlinehandel, Noma Projects. Noma, en förkortning av de danska orden "nordisk" (nordisk) och "mad" (mat), erbjuder en säsongsbetonad avsmakningsmeny. Restaurangen, där kunderna betalar mellan €450 - €850 (per person) för en avsmakningsmeny, har stack ut användningen av lokala råvaror som ankhjärna, eller granbarr kokta och blötlagda i gelatin, sedan spridda på en bakplåt där de knyts i kylen efter servering. så allt serverades där där det inte finns någon grönsaksbutik men där är smak och där ogräs används nära mannens hus eller i utkanten av staden.
Övriga genrer
(Essä/Recension)
av
Jeflea Norma, Diana.
Läst 56 gånger Publicerad 2023-01-10 14:54 |
Nästa text
Föregående Jeflea Norma, Diana.
Senast publicerade
Vår och fågelsång. Whispers of the Heart.( Eng_Sv) Europa kan dö påstår Emmanuel Macron Angående dödläget i Vårdförbundet kl:16/63 000 medlemmar Det vardagliga ägget kommer att vara vitt. En Bukett av Sånger och Minnen. Jag jämför länderna det med frukterna på Lidelmarknaden. Jag har legitim rädsla för invasion. Se alla |