Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla de strimmor av konsonans


Oceanens fingrar

mot solsvepens strand


likt en sval sjal runt

feberheta stenar


likt melodisk klang kring

rotlöshetens flygfän


likt fläktande krusning

över risbon och tjärnögon


alla de blivande strimmor

av konsonans




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-01-10 18:49



Bookmark and Share


  Susen VIP
En naturupplevelse bjuds det på med underbart språk.som klingar som ljuv musik. En poetisk diamant
2023-01-18

  Lena Själsöga Keijser
mycket vackert
vila i
lyssna
i
uppleva
2023-01-17

  Elinor Sörensson VIP
Vackert och melodiskt om
ocean och natur i harmoni.
I lugn samklang.
Inte ett rytande hav som
vräker sig över klippor och
stränder.
Vinden en smekning.
Känns fridfullt.
2023-01-16

  Margit Grell
Melodiskt vacker skildring.
2023-01-10
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP