Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det finns inga syftningsfel, texten ska vara sån


kiss i ögonen

Det luktar clementinskal och fis från en papperskorg
Vuxendagisfröken har en gräll röst iklädd Odd Molly kofta.
Den flottiga blå kulan -biljardboll i helvetets nationalsport.

Arbetsförmedlingen och psyket har samma helvetestablå: Tv4 nyhetsmorgon.




Prosa av Månfare VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-12 20:20



Bookmark and Share


  rostspik
Ordvalen ger en tydlig bild av hur det brukar se ut i offentlig sektor-Sverige.
Odd Molly blir pricken över i.
2023-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP