Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eken

alla bara dör
jag har en ek som lever
på bara vatten

vilken tidig vår -
ett nytt litet blad
över rottrasslet

olyckor
varenda dag
lite mer




Bunden vers av Gunwale VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-01-11 01:04



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Ingen ordning alls.
snö tö vattenpölar kyla ishalka snö.
2023-01-12

  Annie b'larsson VIP
Bokmärker.
2023-01-12

  Annie b'larsson VIP
Tycker mycket om den här. Finstämd sorg över sakernas tillstånd.

(inget urvattnat om hur underbart allt är, för det är det ju inte.)

Ingenting triggar mig till handling så som när någon beskriver hur det är!
2023-01-12

  TrollTörnTrappan VIP
Blir bara mer och mer... av det som blir mindre av.
2023-01-11

    Lena Söderkvist VIP
En konstig årstid, i sanning, det lyckas du väl med att framföra.
2023-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP