Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fragila sensitiva drag av lätt behagfull galenskap



Fragila sensitiva drag av lätt behagfull galenskap
din död var väntad,

skärvorna
små,

ligger i blodet av en dag då kyssar föll en saga sann
hon vet att leta över horisonten då vi drömmer liken sanna,

delar världen grön
i poesi av saknad,

de som ser
vet,

kan hata
ler inatt,

vi sitter nakna ord tillsammans aftonpoesi,

en blå sagofe av lögners poesi
tänker bortom havet

speglar
seglar bort,

ett kön av rakblad mjuknar lätt
andetagen svävar,

rymdkvinnans nyanser
delad skam,

ett rus är gratis baby
vill vi veta,

se
ta,

lögnerna
natten äro tyst,

liksom en åska djupet av en själ förändrar sommarvindar nu inatt,

en smak av lätta kyssar bortom havet vet ditt hopp
vår falska identitet,

de väl förtrogna
sveken,

lögner utav glas i sagan om en kärlek lever alla skuggor eviga




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-11 01:38



Bookmark and Share


  PFJS
Fantastisk stil du har, upplever det är ditt genuina uttryck som kommer fram starkt. Otroligt fint ordspråk och rytm som jag är riktigt imponerad av. Ett konstverk med kraft.
2023-01-17
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth