Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtligt sommarminne

 

livslyckligt, ohinderligt,

lik en sommarsvalas gladaste svirr

i en fritt fallande störtdykning

flög armarna upp

i en spontan

kram

 

2023-1-11 05:09




Fri vers (Prosapoesi) av Minkki VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-01-11 04:17



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En dikt som får mig att le gott.
2023-01-11

  Poeten Salvador VIP
Fick mig att le
2023-01-11

  Ulf Carlsson VIP
Blandningen av versmått liksom strofens rörelseschema illustrerar fint känslans spontanitet.
2023-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP