Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny dag

En ny dag!
Fylld med ångest och glädje.
Sorglöst plockar jag dess frukter
både de bittra och de söta.




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-01-11 04:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP