Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara måste få skrifta av mig lite frustration över rådande situation ...i april 2013 ... Idag 2023 tänker jag på dig som nu äntligen finns i mitt liv sedan mer än fyra år tillbaka ...


Tänker på dig ...

... som är
allt och ingenting
utom här ...

... där du
om tillvaron blott
bara för en gångs skull
ville gör någonting riktigt gott
redan skulle vara nu ...

Du som är den dig
jag söker finna 
Dig som är min
allra innerligaste önskan
jämväl min
fina rara underbara
vackra perfekta kvinna ...

Perfekt för mig
i all den ofullkomlighet
som bara är så där alldeles
helt och fullt kompatibel
på alla sätt och vis
med all den 
perfekta ofullkomlighet
vilken utgör själva fundamentet
i det som är
min allra mest välbevarade hemlighet ...

Du fattas mig
så innerligt mycket mer
än vad jag kan förmedla i ord
Jämväl jag är smärtsamt medveten om
att det är minst lika ont om dig
som det är ont om mig
på denna bådas vår Jord ...

Om du bara vore hos mig
här och nu
vet jag inom hela mig
att du vet vad jag
skulle göra med dig ...

- Allt och en hel del mer därtill!

... Utom att vara här
och nöja mig med att skrifta
om hur mycket jag dig saknar
och håller dig kär ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-11 05:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP