Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KILIMANDJARO

De heta borde flytta till en mildare tillvaro,
som höga herrar Orban, Donald Trumph och Bolsonaro.
Det finns en plats att kyla ner sig på: Kilimandjaro! 

Det verkar stundom som om deras febertermometer
har samma gradantal som hetsarnas bland hos "poeter".
Kilimandjaro kyler ner de flesta tokigheter!

 

 




Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-11 14:19



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Även högt tryck
kan få hjärnan
att svälla i s.k
"Höjdsjuka"?
2023-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP