Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I väntan på vad då?


Paus

Det bästa med en två pauser
är att det alltid går att klämma in
en paus mellan dem,
tills allt blir en enda paus
och den stor tystnaden väntar.

Det kan också bli något helt annat:
fåglar som flyger upp från snåren,
en lärkas drillande, en kråkas krax.

En väntan på något. Ta en paus.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-11 13:59



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En paus kan vara skön att ta, vila i sinne och hand är 'bra att ha', gåendet i vankan eller i lugn och ro, som tvekan och beslutsamhet vid en bro, så lunkar vi så småningom in och ut i skogars bryn, så bränner upplevelse o tanke i människohyn...
2023-01-11

  Larz Gustafsson VIP
Sällan.
2023-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP