Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endräkt

 

Lys, lys du stjärna

värm, värm du sol av ord

när mörkret djupnar på vår jord


sök hoppet, sök tron

att det kommer bli bra igen

inga fler krig, inga fler mord


måhända önskedröm

men vad bättre kan vi göra

än att sända kärlek


till vår nästa

att möta varandras blickar

och se, verkligen se


hur solen går upp igen

mörker byts ut mot ljus

fred och frid ta över


och friheten är

ett andetag

bort














Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-01-11 14:44



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
En resa genom mörker till ljus
Och en hoppfullhet
Skådas mellan raden.
En vacker dikt att läsa.
Fin rytm .
2023-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP